Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2018.08.04 Beach Safari

August 4, 2018 @ 08:00 - 23:00

200lei

Off-road in Dobrogea te invita intr-o Aventura 4×4 la Off-road in Dobrogea/Dobruja Bulgaria! Este a doua iesire care continua explorarea inceputa in iesire de pe 14 iulie.

Sambata, 4 august, la ora 8, din Constanta, te imbarci intr-o masina 4×4 si plecam sa descoperim impreuna Dobruja in Bulgaria.

Mergem pe asfalt pana la Vama Veche si in Bulgaria continuam pana la Durankulak, acolo parasim drumul pentru a fi cat mai langa mare. Din cand in cand revenim la sosea pentru a ne deplasa mai repede. Nu ratam minunile de la Tyulenovo!

Tot umbland si admirand marea cu siguranta vrea sa ne balacim. Am ales un loc care este considerat “best beach for snorkeling in Bulgaria”. Echipati in costume de baie, cu ochelari si masti si labe de snorkeling vom face baie in Marea Neagra, care surprinzator este clara, limpede si plina de vietati! Ne bucuram de experienta subacvatica! (Dacai ai echipament de snorkeling, ia-l cu tine, daca nu ai, spune-ne si-ti aducem noi pentru in cost suplimentar de 50 lei).

Cand foame isi va face simtita prezenta mergem sa luam masa la Restaurant Balgarka, cel care dupa multi ar fi considerat cel mai bun local unde mananci scoici din Bulgaria.

Dupa masa, cu burtile pline, o luam incet spre sud, sa exploram plajele de la Kavarna pana in Balchik. Aici avem multe surprinze pregatite pentru voi!

Pe la ora 20 ne retragem spre Ferma de Scoici Dalboka sau la El Balcono Del Mundo sa servim o cina romantica bucurandu-ne de apus!

Cand? 4august, intre orele 8 si 23.

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.

#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 200 lei daca se achita integral cel târziu pana in ultima vineri, inainte de aventura, adica 3 august. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor “Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie organizatorului minim un loc pentru un pasager in masina.

#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei “Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea “cotizatie 2018 numele tau”.

—————————–

Sa recapitulam participarea este:

– GRATUITA daca ai masina 4×4 si vii cu ea si pui la dispozitia organizatorului un loc in masina pentru un posibil pasager,

– GRATUITA daca nu ai masina 4×4, dar vii cu un prieten care are masina 4×4 si care respecta regula de mai sus,

– 200 lei / pasager daca nu ai masina 4×4 si nu ai un prieten cu masina 4×4, atunci te luam noi intr-una din masinile din caravana!

Nu sta in casa, asa o experienta niciodata nu vei mai putea trai!

—————————–
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 50% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Cu drag Off-road in Dobrogea!

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de la Dacia de langa Cramele Recas: https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Multumim! Va iubim!

Fotografii facute cu multa pasiune de Lore Basa!

#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai#fortelife#coachinginnatura #beachsafari

Details

Date:
August 4, 2018
Time:
08:00 - 23:00
Cost:
200lei
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Asociatia Off-road in Dobrogea
Phone:
0040723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Website:
www.offroadindobrogea.ro

Venue

Asociatia Off-road in Dobrogea
Salcamilor 6C
Constanta, Constanta 900607 Romania
+ Google Map
Phone:
0723337006
Website:
www.offroadindobrogea.ro