Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2018.07.13 Aventura in Bulgaria: Balchik, Dalboka, Bolata, Kaliakra

July 13, 2018 @ 08:00 - 23:30

149lei
Dragii nostri, in fiecare VINERI, timp de 2 luni, iulie si august, va invitam la o Aventura in Natura de o zi pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Principalul obiectiv este Palatul Reginei Maria din Balchik.
 
Orasul Balchik, ca dealtfel intreaga zona a Cadrilaterului, a apartinut Regatului Romania in perioada 1915-1940 si este strans legata de personalitatea inegalabila a Reginei Maria a Romaniei. Fermecata de frumusetea locului, Regina Maria a ridicat aici un castel (palat), si a amenajat o splendida gradina botanica. Aceste adevarate perle sunt asezate pe malul marii, intr-un cadru natural exceptional.
 
Cine iubeste natura si istoria gaseste aici locuri si peisaje minunate.
 
Cand plecam intr-o Aventura in Natura ne propunem sa avem o destinatie si sa ne bucuram de calatorie, de fiecare clipa din calatorie:
– evadam din orasul Constanta,
– Orasul Balchik (vom vizita Castelul Reginei Maria a Romaniei, Gradina Botanica din jurul Castelului),
– Ferma ecologica de midii de la Dalboka (vom servi delicatese pescaresti si vestitele scoici cu proprietati afrodisiace),
– Baie in mare in Golful Bolata (nu uita costumul de baie)
– Cap Kaliakra (aici vom vizita Cetatea medievala Kaliakra)
– Vama Veche (ne vom indulci cu o portie de clatite)
si evident ca vom avea si surprize!
 
Pretul excursie este de doar 149 lei de persoana si se achita integral in momentul inscrierii cel târziu joi, inaintea plecarii de vineri. Pretul pentru copii este 79 lei.
 
ATENTIE:
– Traseul este 100% pe asfalt (nu este off-road)!
– Vom face baie in mare, este necesar sa aveti costumul de baie si schimburi pentru ca nu avem timp sa asteptam sa ne uscam.
 
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “balchik numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.
 
In pret este inclus transportul cu Mercedes Viano, organizarea si povestea locului. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale, mese si intrari la obiective. Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine. Masa este un pranz tarziu, pe la ora 15-16, asa ca va recomandam sa aveti ceva de rontait.
 
In pret nu este inclus :
– Bilet intrare Castelul Reginei Maria Balchik (7 leva – 18 lei); Gradina Botanica (7 leva – 18 lei)
– Bilet intrare Cetatea medievala de la Capul Kaliakra (3 leva – 8 lei)
– masa de pranz de la Ferma de Scoici Dalboka (20 leva – 50 lei)
– clatite in Vama Veche (10 lei/optional)
 
Locurile in masina se ocupa in ordinea inscrierii si sunt doar 7. Exista posibilitatea de suplimentare de masini, daca exista cerere. Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei.
 
In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.
Plecarea se face de la tine de acasa, din Constanta, la ora 8.00-8.30 cu intoarcere in acelas loc in jurul orei 21-23.00, in functie de trafic si de formalitatiile de frontiera.
 
Pentru mai multe detalii sunati sau prin SMS la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert
 
Multumim! Va iubim! Off-road in Dobrogea!
 
Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de pe B-dul Alex. Lapusneanu, zona Dacia, langa Cramele Recas: https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/
 
P.S. Pentru tine si prietenii tai, minim 5, recomandat 7, organizam o Aventura in Natura in orice zi a saptamaniii, a lunii, a verii, a anului!
 
—————————————
 
Cine este Marius Robert Dinu din Constanta?
 
Eu zic despre mine că sunt excepția de la orice regulă și aplic: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi in lume” Mahatma Gandhi.
 
Sot si tata a doua fiice adolescente.
 
Sunt crestin-ortodox. Sunt peste conform zodiacului. Nascut pe 23 februarie 1973, ora 8.30 in Constanta.
 
Absolvent al Liceului Mircea cel Batran, clasa matematica-fizica in ’92.
Absolvent al Universitatii Ovidius Constanta, Facultatea Matematica-Informatica in ’97,
Master in Informatica Aplicata in ’98,
Doctorand in Informatica la Universitatea Pitesti din 2003 pana in 2006.
 
Profesor Informatica la Colegiul Mircea cel Batran intre ’97 si ’98. Preparator si Asistent la Catedra de Informatica a Facultatii de Matematica-Informatica intre ’98 si 2006.
 
În 1998 am deschis o firmă care mi-a oferit șansa de a fi pe propriile mele picioare. Timp de 18 ani am avut un singur principiu, investește masiv. În această firma natural am construit un sistem care mi-a permis să muncesc la afacere și nu în afacere.
 
Din 2006 am lăsat intimitatea biroului și am început să evadez în natură, întâi pe ATV-uri și apoi pe mașini 4×4. În fiecare weekend organizez ieșiri pentru ca oamenii să se reconecteze la natură, să elimine stresul și chiar să se incarce cu energie. Din 2011 sunt președintele Asociației “Off-road in Dobrogea”. Mereu am îmbinat plăcutul cu utilul, am vândut ATV-uri si team-building-uri la off-road pentru companii.
 
Timp de peste 3 ani am organizat, promovat și găzduit evenimente la Social Hub Forte Life, oportunitate care mi-a oferit ocazia să mă conectez cu lumea dezvoltării personale, creșterii profesionale și mai ales, cu lumea spirituală.
 
Desi am fost profesor timp de 9 ani, pentru a-mi invinge frica de a vorbi în public, împreună cu alți 21 de membri fondatori, am deschis clubul de vorbit în public Toastmasters Constanta, în toamna lui 2014, bonus am primit experiență de leadership.
 
Din 2016 organizez saptamanal intalnirea de grup Diamond Cutter Constanta pe teoria si practica din Slefuitorul de Diamante.
 
De la finele anului 2016, am studiat coaching-ul in cadrul scolii Evolution Coaching Sistem sub indrumarea lui Alexandru Antonie.
 
Când am pâșit în lumea coaching-ul, mi-am descoperit vocația și o trăiesc în proiectul meu de suflet “Coaching în natură cu Marius Robert Dinu”.
 
Am initiat proiectul “Grupul oamenilor sanatosi, iubiti, prosperi si fericiti”, pentru că vreau să ajut, vreau să ofer, vreau ca toți oamenii sa se cunoasca, sa-si gaseasca puterea interioara, să-și împlinească visurile si să-și găsească vocația!
 
Din mai 2017, in fiecare weekend evadez intr-o Aventura in Natura!
 
Scriu in Revista Online www.fortelife.ro
 
—————————————
Bine ai venit intr-o Aventura in Natura!

Details

Date:
July 13, 2018
Time:
08:00 - 23:30
Cost:
149lei
Event Category:

Organizer

Asociatia Off-road in Dobrogea
Phone:
0040723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Website:
www.offroadindobrogea.ro

Venue

Asociatia Off-road in Dobrogea
Salcamilor 6C
Constanta, Constanta 900607 Romania
+ Google Map
Phone:
0723337006
Website:
www.offroadindobrogea.ro