2019.05.02 Jeep & Beach Safari – Histria, Vadu, Corbu

Most wanted beach in Romania is Vadu!

Omul a fost mereu atras de locurile mai salbatice, mai neumblate de oameni. Pentru a explora nordul salbatic, mi-am luat ATV si apoi masina 4×4, dar intre timp, dupa multe experiente am inteles ca nu utilajul este important, ci spiritul de aventura, asa ca desi acum mergem cu o masina 4×4, vom iesi tare din zona de confort si vom experimenta libertatea in nordul salbatic!

Incepem ziua cu o vizita la muzeul de la Cetatea Histria si continuam cu vizita cetatii.

Pe off-road ajungem la Vadu, „facem baie in mare” si echipati cu masca, tub si labe de snorkeling nu atacam, ci doar urmarim vietatile subacvatice. Daca nu ai echipament de snorkeling il poti inchiria de la noi pentru doar 50 lei.

Dupa pranz, cand soarele arde, mergem la umbra sa servim o ciorba de peste la Cherhanaua Bosoanca Vadu. Facem si o vizita de relaxare la baia cu apa curenta, ultimul semn al civilizatiei, lasam „lumea nebuna” in urma si plecam in salbaticie, in nordul salbatic, ce va urma nu se poate povesti, ci se poate trai.

Facem o plimbare romantica in care ne vom mira cat de multi oameni sunt in acest loc salbatic, poposim la Cherhanaua Vadu Pescarilor, unde „facem iarasi baie in mare”. Indemnati de miros vom incerca si preparatele traditionale pescaresti gatite chiar de pescari.

Pe drumul de intoarcere, putem opri si la noua Cherhana Moesia si astfel vom transforma plimbarea din Beach Safari in Food Safari.

Apusul il admiram intre Corbu si Vadu pe off-road, iar seara o incheiem la un bar numit unbar, deasupra la plaja Corbu.

Program: 2 mai, intre orele 9 si 21.

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

2019.05.02 Jeep & Beach Safari – Histria, Vadu, Corbu

This entry was posted in Adventure Tour, Cum particip la iesiri pe off-road?, Jeep Safari, Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *