2019.03.17 Jeep & Beach Safari at Black Sea Coast

Ai sau nu ai masina 4×4 te luam cu noi!

—————————–

Sunt locuri pe acest pamant unde cand mergi prima activitate pe care vrei sa o faci este JEEP SAFARI! De exemplu, când mergi in Egipt, Tunisia, Maroc sau Dubai, abia aștepți sa mergi in desert sa te dai pe dune, sa trăiești experiența Jeep Safari!

Asociatia „Off-road in Dobrogea” are ca scop sa promoveze Experienta Jeep Safari pentru ca intr-o zi sa fie una cautata, chiar obligatorie, in Dobrogea!

—————————–

Omul a fost mereu atras de locurile mai salbatice, mai neumblate de oameni. Pentru a explora salbaticia, mi-am luat ATV si apoi masina 4×4, dar intre timp, dupa multe experiente am inteles ca nu utilajul este important, ci spiritul de aventura si mai ales natura cea salbatica!

Asa ca iti propunem cel mai tare traseu de pe litoral!

La ora 9 plecam din Constanta! Pana la Vama Veche mergem pe asfalt. Cum intram in Bulgaria evadam pe plaja pe drumurile de nisip de langa plaja! Vom admira Marea Neagra! Povestea este mult mai lunga, dar lasam un pic de mister.

Este nevoie sa aveti la voi actele voastre si ale masinilor pentru ca vom trece frontiera la Vama Veche si actele voastre, cartile de identitate. Vom explora nu doar coasta Marii Negre din Romania, vom continua si in Bulgaria.

Plimbarea se va termina la Dalboka, la renumita ferma de scoici.

Vezi cum faci sa nu ratezi o Aventura Jeep & Beach Safari at Black Sea Coast!

Program: Duminica, 17 martie, intre orele 9 si 21.

Cat costa? Este GRATIS sau costa 200 lei in functie de implicarea ta! Vezi mai jos!

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate și masa! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 200 lei la tine.

Pentru înscrieri suna la 0723337007!

Detalii aici: https://www.iesiriinnatura.ro/event/2019-03-17-jeep-beach-safari-at-black-sea-coast/

This entry was posted in Adventure Tour, Aventuri On-road, Cum particip la iesiri pe off-road?, Jeep Safari. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *