2019.02.23 Ziua indragostitilor de Off-road spre Sud

Una din cele mai spectaculoare iesiri, este cea spre Sud, in care ai sansa te bucuri de faleza marii, dar si de dealuri si vai!
 
Plecam pe sosea pana in Eforie Sud si de acolo continuam pe drumuri de tara. Ne bucuram de Plaja si Capul Tuzla, de linistea din extra sezon de la Costinesti, vizitam Manastirea Sfanta Elena de la Mare, iesim in Olimp langa Lacul Racilor. Apoi traversam Mangalia, facem un popas la cea mai buna patiserie tatareasca unde gustam bunatati traditionale.
 
Continuam spre Limanu, vizitam Manastirea Hagieni, traversam Padurea Hagieni, exploram cetatea Albesti si apoi traim uimirea care se desfasoara in fata ochilor nostrii in Canaraua de la Coroana, prin Valcele pana la Catu Vaii! Aici cautam un balaur dobrogean si apoi ne intoarcem spre casa!
 
Este cel mai frumos si spectaculos traseu din Dobrogea, pentru ca oamenii nu stiu ce comori stau ingropate la 2 pasi de noi!

 
Cand? Sambata, 23 februarie, incepand cu ora 9.
Detalii gasesti aici:
This entry was posted in Adventure Tour, Cum particip la iesiri pe off-road?, Jeep Safari, Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *