2018.08.04 Beach Safari

Off-road in Dobrogea te invita intr-o Aventura 4×4 la Off-road in Dobrogea/Dobruja Bulgaria! Este a doua iesire care continua explorarea inceputa in iesire de pe 14 iulie.

Sambata, 4 august, la ora 8, din Constanta, te imbarci intr-o masina 4×4 si plecam sa descoperim impreuna Dobruja in Bulgaria.

Mergem pe asfalt pana la Vama Veche si in Bulgaria continuam pana la Durankulak, acolo parasim drumul pentru a fi cat mai langa mare. Din cand in cand revenim la sosea pentru a ne deplasa mai repede. Nu ratam minunile de la Tyulenovo!

Tot umbland si admirand marea cu siguranta vrea sa ne balacim. Am ales un loc care este considerat “best beach for snorkeling in Bulgaria”. Echipati in costume de baie, cu ochelari si masti si labe de snorkeling vom face baie in Marea Neagra, care surprinzator este clara, limpede si plina de vietati! Ne bucuram de experienta subacvatica! (Dacai ai echipament de snorkeling, ia-l cu tine, daca nu ai, spune-ne si-ti aducem noi pentru in cost suplimentar de 50 lei).

Cand foame isi va face simtita prezenta mergem sa luam masa la Restaurant Balgarka, cel care dupa multi ar fi considerat cel mai bun local unde mananci scoici din Bulgaria.

Dupa masa, cu burtile pline, o luam incet spre sud, sa exploram plajele de la Kavarna pana in Balchik. Aici avem multe surprinze pregatite pentru voi!

Pe la ora 20 ne retragem spre Ferma de Scoici Dalboka sau la El Balcono Del Mundo sa servim o cina romantica bucurandu-ne de apus!

Cand? 4august, intre orele 8 si 23.

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.

2018.08.04 Beach Safari

This entry was posted in Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *