2018.06.29 Off-road in Sudul Litoralului spre Festival Dakini

Vineri, 29 iunie la ora 16 te invitam la o Aventura 4×4 la off-road in zona Eforie – Tuzla – Costinesti – Olimp! Mergem sa admiram faleza si sa ne bucuram de albastrul marii!
 
In acest weekend pe Plaja Tuzla se desfasoara Festivalul Dakini! Suntem curiosi sa vedem ce se intampla pe acolo:
Apoi continuam plimbarea pana in Costinesti, studiem cum isi petrec tinerii vacanta acolo si exploram mai departe spre Olimp!
Seara o incheiem pe o terasa in Olimp, Neptun, Venus, 2 Mai sau chiar Vama Veche, bucurandu-ne de un peste ca tot este sarbatoarea mare Sfantul Petru si Pavel!
 
Cand? 29 iunie, intre orele 16 si 23.
 
Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.
 
Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.
 
#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 100 lei daca se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima vineri, inainte de aventura, adica 29 iunie. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.
 
#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor “Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie minim un loc pentru pasageri in masina.
 
#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei “Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea “cotizatie 2018 numele tau”.
 
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.
 
ATENTIE:
– Traseul este 50% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!
 
Pentru mai multe detalii, pentru a afla locul de intalnire, sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert
 
Cu drag Off-road in Dobrogea!
 
Multumim! Va iubim!
 
#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura #beachsafari
This entry was posted in Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *