Cum ar fi sa ii oferi copilului din tine o mare bucurie, sa-l scoti la plimbare in natura?

Daca simti nevoia sa iesi din casa, daca vrei sa te bucuri de natura, liniste si pace si nu prea ai cum, unde si cu cine! Am pentru tine o veste buna, poti merge cu mine!
 
Sunt Marius Robert Dinu si iubesc natura si oamenii. Vocatia mea este sa duc oamenii in natura sa faca miscare, sa se relaxeze, sa se bucure si sa isi gaseasca solutii la provocarile pe care le intampina.
 
Sunt presedintele Asociatiei “Off-road in Dobrogea” si ies in natura din 2007 pe ATV si din 2009 cu masini 4×4. Din 2017 sunt life coach si practic coaching-ul in natura.
 
——————–
 
Am pregatit pentru tine calendarul de aventuri pentru inceputul lunii iunie!
 
01.06: De Ziua Copilului, pentru copilul din tine, mergem la Plaja Salbatica Vadu!
 
02.06: In fiecare luna revenim in Bulgaria sa admiram cum natura se reinventeaza, unele flori se trec, dar altele abia acum infloresc. Acum este luna tradanfirilor!
 
03.06: Duminica mergem la liturghie si maslu la Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul de la Lipnita. la intoarcere vizitam si alte manastiri!
 
Vrem sa exploram si zone mai indepartate, asa ca iti propunem cateva weekenduri:
 
07-10.06: Vom calatori departe de Constanta si Dobrogea, ne vom umple de pace si liniste la Manastirea Prislop si de energie la Sarmizegetusa. Daca drumul va fi deschis ne vom duce pe Transalplna si ne vom intoarce pe Transfagarasan!
 
21-24.06: Incepem vacanta de vara cu o Aventura la Sighisoara in care exploram cetati medievale si biserici fortificate, savuram bunatati si ne distram la maximum!
 
25.06-01.07: In Thassos am fost deja de 3 ori si revenim pentru o noua expeditie Adventure Thassos Greece! Iti garantam o experienta unica, plina de aventura, adrenalina si bucurie, alaturi de noi in Thassos de pe 25 iunie pana pe 1 iulie.
 
13-15.07: Daca este vara si zilele sunt lungi exploram Romania vom vizita Castelul Bran, Manastirea Sambata, Manastirea Bucium, Manastirea Sinca si Castelul Peles!
 
In sezonul estival, cand litoralul va fi plin de oameni, va propunem o cursa regulata, In fiecare vineri din iulie si august vom evada din Romania si vom calatori la Balchik, Dalboka, Bolata si Kaliakra!
——————–
 
Daca simti ca vrei sa participi la una din aceste intalniri, actioneaza!
Suna-ma sau trimite-mi SMS la 0723337007 sau pe facebook m.me/dinumariusrobert
 
Multumesc! Te iubesc!
 
P.S. Zilnic fac intalniri de coaching in natura sau in cabinet pentru cei care simt ca vor sa treaca peste suferinte, blocaje si limitari, dar mai ales pentru cei care au un vis si inca nu vad calea spre el! Impreuna masuram situatia actuala, evaluam resursele si facem planul pentru viitor. Cel mai important este ca vei avea un nou mod de a vedea realitatea, o noua atitudine si vei intelege de ce traiesti ceea ce traiesti!
 
In lunile mai si iunie am o oferta irezistibila o intalnire de coaching la doar 50 lei in loc de 100 lei.
 
——————–
 
P.S. Toate evenimentele le gasesti aici:
 
Daca esti interesat de aventura si coaching in natura te invit in grupul de facebook al prietenilor mei:
 
Bucura-te de viata!
This entry was posted in Aventuri On-road. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *