Adventure Thassos 2018 – 14 – 20 mai

Salutare! Eu, Marius Robert Dinu, sunt pasionat de plimbari si off-road intr-o Aventura in Thassos cu JEEP SAFARI si BEACH SAFARI!

In joaca veti invata sa conduceti un 4×4 autentic, Suzuki Jimny. Sa redescoperiti bucuria de a fi in natura, sa vedeti lumea cu alti ochi … de pe varful muntelui sau de pe plaja, sa va bucurati de bucataria traditionala greceasca, de muzica si veselia lor. Garantam ca ne vom scalda in adrenalina si bucurie!

O Aventura in Thassos, 5 zile, 4 nopti, plus inca doua pe drum. Plecam pe 14 mai la ora 19 din Constanta, respectiv ora 22 din Bucuresti si ne intoarcem pe 20 mai la ora 5. Avem cazare in Thassos 4 nopti, cu intrare pe 15 mai si iesire pe 19 mai in camere cu pat matrimonial.

Program:
Cum ajungem pe 15 … ne cazam, facem o baie in mare si mergem la Taverna Irene.
Pe 16 mai cu 2 Jimny-uri inchiriate vom explora interiorul insulei si vom excalada varful Ypsarion inalt de 1204m. #jeepsafari
Iar pe 17 mai, tot cu Jimny-urile inchiriate vom inconjura insula si vom descoperi cele mai exotice plaje, perla fiind Giola Beach. #beachsafari
Ati vazut bijuteriile fabricate si comercializate pe Thassos?
Pe 18 mai avem un program in care ne propunem sa revenim in locurile care ne-au placut sa ne mai bucuram de clipe unice. Evident ca vom avea si o sesiune de shopping, bijuteriile, maslinele si uleiul de masline sunt obligatoriu de cumparat.
Ultima zi pe insula este 19 mai cand ne vom relaxa plimbandu-ne pe stradutele inguste din Thassos, la ora 17 urcam pe vapor spre casa …

Excursia este oferita pentru un grup de 6 persoane, pretul este 333 euro / persoana pana pe 1 martie, 366 euro / persoana pana pe 1 aprilie si 400 euro / persoana pana pe 1 mai. Este recomandat sa fie 3 cupluri, dar nu obligatoriu. Daca va fi cerere mai mare vom suplimenta cu un automobil de 4 locuri sau daca doriti sa veniti cu masina personala pretul se reduce cu 50 euro de persoana, doar dupa o discutie personala despre ce inseamna drumul Romania-Grecia si retur.

In pret este inclus:
– transport Bucuresti/Constanta – Thassos si retur cu Mercedes Viano, combustibil, taxe de drum, bilet feriboat pentru masina,
– 4 nopti de cazare in camere duble cu mic dejun inclus,
– 2 masini Jimny inchiriate pe 3 zile, fiecare cu 4 oameni, doar – 2 oameni conduc la un moment dat, dar ne vom roti,

Ce nu este inclus in pret:
– mesele de pranz si cina (o masa medie la taverna in Grecia este 20 euro). Noi suntem adeptii ideii de a inlocui pranzul cu o gustare si a avea o cina mai devreme festiva, romantica, sofisticata,
– combustibilul la masinile inchiriate (se imparte in mod egal la toti membrii grupului),
– bauturi (berea este 2-4 euro),
– bilet de feriboat si taxe de intrare la obiective turistice,
– cost suplimentar pentru camera single sau Jimmy folosit singur.

Uite un video cu noi in Jimny pe Thassos!

Uite asa a fost anul trecut la Adventure Thassos 2017! Multumim Lore Basa Photography!
https://www.facebook.com/lore.basa/media_set?set=a.10156035644173641&type=3

Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “thassos numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor sau cu o penalizare de 50% pana pe 1 aprilie si cu o penalizare de 75% pana pe 10 mai.

Plecarea se face de la tine de acasa, din Constanta, la ora 19 sau din Bucuresti la ora 22. Intoarcerea este in acelasi loc in jurul orelor 4 – 7.00, in functie de trafic si de formalitatiile de frontiera.

Pentru mai multe detalii sunati sau trimiteti SMS la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Multumim! Va iubim! Off-road in Dobrogea!

Link catre evenimentul de pe Facebook!

This entry was posted in Aventuri On-road, Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *