2018.03.24 Off-road pana la Dunare

Te invit intr-o Aventura 4×4 la Off-road in Dobrogea!

Sambata, 24 martie, la ora 9, din Constanta, te imbarci intr-o masina 4×4 si plecam sa descoperim impreuna Dobrogea. Vom admira plaja si marea in drumul nostru spre Navodari, ne vom bucura de Lacul Tasaul si cariere. Vom poposi din cand in cand sa respiram adanc aerul curat din Dobrogea. Vom face o tona de poze! 🙂

In cariera vom explora locurile care isi schimba mereu infatisarea si ne vom minuna de natura care stie sa supravietuiasca omului.

Peste camp, peste deal, prin vai si parau, vom ajunge intr-un loc rar calcat, vom urca la Manastirea Casian. De acolo vom tine directia spre Dunare, vom merge prin vai si peste dealuri. Vom face un popas langa Pantelimon la Cetatea Ulmetum. Iar pe drumul dintre Saraiu si Histria vom face un ocol al lacului Hazarlac pentru a descoperi Cetatea Cius. La Harsova ne vom bucura de Dunare si vom lua masa.

Apoi ne vom intoarce prin Capidava, Cernavoda si A2.

Cand? 24 martie, intre orele 9 si 19.

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.

#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 200 lei daca se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima joi, inainte de aventura, adica 22 martie. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

#aimasina4x4
Participarea membriilor “Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie minim un loc pentru pasageri in masina.

#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei “Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea “cotizatie 2018 numele tau”.

Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 99% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Cu drag Off-road in Dobrogea!

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de la Dacia de langa Cramele Recas: https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Multumim! Va iubim!

Fotografii facute cu multa pasiune de Lore Basa!

#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura

This entry was posted in Adventure Tour, Jeep Safari, Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *