2017.12.09 Speciala Cotu Vaii

Ai sau nu ai masina 4×4, te invit intr-o Aventura 4×4 la Off-road in Dobrogea! Am pregatit pentru TINE o plimbare off-road si un trial!
 
Sambata, 9 decembrie, la ora 9, din Constanta, te imbarci intr-o masina 4×4 si plecam pe off-road sa descoperim impreuna Dobrogea. Vom merge spre sud, vom admira faleza si marea, vom explora canarale uitate de vreme si evitate de oameni. Oare ce mistere stau ingropate acolo?
 
La Cotu Vaii, gazda noastra, GLV ne-a pregatit un trial, numit Speciala Cotu Vaii, dar si un ceaun cu pomana porcului. La cerere se poate pregati si altceva! Bonus: vin fiert!
 
Cand? 9 decembrie, intre orele 9 si 19.
 
Cat costa?
– 40 lei de persoana pentru masa,
– 50 lei de masina intrata in trial,
– 300 lei pasager in masina 4×4, doar 200 lei daca se achita pana pe 6 decembrie.
 
#nuaimasina4x4
Cat costa? 300 lei de persoana daca platesti in ultimile 2 zile inainte de eveniment. Si doar 200 lei daca se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima miercuri, inainte de aventura, adica 6 decembrie.
Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor. In acest pret intra plimbarea cu 4×4 din Constanta pana in Constanta, o tura de trial ca pasager si mancarea.
 
#aimasina4x4
Participarea la plimbare a membriilor “Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie minim un loc pentru pasageri in masina. Participarea la TRIAL este 50 lei de masina. Fiecare participant care doreste sa manance plateste 40 lei pentru ceaun si vin fiert. Daca nu esti inca membru Off-road in Dobrogea, hai sa ne cunoastem si daca ne placem poate devii.
 
#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei “Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea “cotizatie 2017 numele tau”.
 
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.
 
ATENTIE:
– Traseul este 99% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
 
Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert
 
Cu drag Off-road in Dobrogea!
 
Multumim! Va iubim!
 
Fotografii facute cu multa pasiune de Lore Basa!
 
#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura
This entry was posted in Evenimente, Jeep Safari, Off-Road in Dobrogea and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *