Aventura in natura: 13 mai – 13 noiembrie 2017

Bilant dupa 6 luni de Aventuri in Natura! #aventurainnatura

Am aplicat o strategie simpla: Fa rai din ce ai! #faraidinceai

Am o pasiune pentru a evada din oras in natura, am o masina de off-road, am prieteni cu masini de off-road, am un van cu 8 locuri, am timp, am un calculator, un telefon, imi place sa butonez, am experienta in organizare si antreprenoriat si traiesc intr-o lume mai buna, lumea mea … astfel am inceput cu o prima iesire pe 13 mai 2017!

Dupa 6 luni, pot sa va spun ca am organizat 39 de aventuri, 2 “vacante” din care una in Grecia si alta prin Romania, 3 intalniri de socializare, 2 iesiri la off-road si restul au fost excursii de o zi, toate aici prin Dobrogea, incluzand si Balchik-ul in Dobrogea. 

Eu le-am organizat, dar nu toate s-au intamplat, pentru ca unele n-au atras participanti, chiar mi s-a intamplat sa merg doar eu si un client si a fost magic, intalnirea a devenit o sesiune de coaching de o zi. Majoritatea aventurilor au fost un succes, avand intre 2 si 18 participanti.

Dupa fiecare iesire am adaugat intr-un grup participantii, in timp s-au facut peste 100 de prieteni care au fost la aceste iesiri! Am spus prieteni? Pentru ca o zi petrecuta in natura creeaza legaturi de prietenie intre oameni! 

Acum poti face si tu parte din acest grup: Aventuri la Off-road in Dobrogea

https://www.facebook.com/groups/424516061262750/

Multumesc! Sunt recunoscator pentru aceste experiente si abia le astept pe urmatoarele, deja am programat in calendar aventuri pana in iunie 2018, pe care le poti urmari si tu aici:

https://www.facebook.com/pg/offroadindobrogea/events/

Hai la joaca! Hai la socializare! Hai intr-o Aventura in Natura! 

Multumesc! Va iubesc! 

Sunt Marius Robert Dinu si ma gasesti aici pe facebook sau la telefon 0723337007!

„Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” — Mahatma Gandhi

Posibilitatea de a aplica strategia #faraidinceai o avem toti la indemana si eu sunt exemplul ca se poate sa-ti urmezi hobby-ul si sa-l transformi in vocatie si daca ai nevoie de sustinere, eu cu drag ti-o ofer! 

 Obiectivul meu si al tuturor este sa traim in iubire si fericire! 

#fortelife #coachinginnatura Coach Marius Robert Dinu

This entry was posted in Jurnal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *