2017.11.04 Aventura la Off-road in Dobrogea

Ai sau nu ai masina 4×4 … te invit intr-o Aventura 4×4 la Off-road in Dobrogea!

Sambata, 4 noiembrie, la ora 9, din Constanta, te imbarci intr-o masina 4×4 si plecam sa descoperim impreuna Dobrogea. Vom admira plaja si marea in drumul nostru spre Navodari, ne vom bucura de Lacul Tasaul si cariere. Vom poposi din cand in cand sa respiram adanc aerul curat din Dobrogea. Vom face o tona de poze! 🙂

In cariera vom explora locurile care isi schimba mereu infatisarea si ne vom minuna de natura care stie sa supravietuiasca omului.

Peste camp, peste deal, prin vai si parau, vom ajunge intr-un loc rar calcat, vom urca la Manastirea Casian, unde ne vom odihni pentru ca urmeaza o drumetie spre Pestera Casian! Aici vom avea parte de liniste si pace, dar si de un peisaj incredibil!

Urcam in punctul cel mai inalt de la Cheile Dobrogei si apoi coboram. Pe iarba verde luam masa! Dupa o vizita la bodega din satul Cheia, vom face un rally-raid peste camp si pe drumuri de tara, spre Cetatea Histria.

Apoi prin silvostepa dobrogeana vom ajunge la Vadu, inca doi pasi, Corbu si Navodari si suntem acasa!

Cand? Sambata, 4 noiembrie, intre orele 9 si 19!

Ce intra in pret? Transport, traseul, povestea si BONUS: bunatati pentru picnic.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.

Cat costa? 300 lei de persoana. Se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima joi, inainte de aventura, adica 2 noiembrie. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

Participarea membriilor “Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie minim un loc pentru pasageri in masina. Se platesc 30 lei de persoana pentru picnic sau se aduc bunatati. #cumdevinmembruoffroadindobrogea

Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 99% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Cu drag Off-road in Dobrogea!

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de la Dacia de langa Cramele Recas: https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Link-uri catre: Forum si Facebook!

 

This entry was posted in Cum particip la iesiri pe off-road?, Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2017.11.04 Aventura la Off-road in Dobrogea

 1. Forte says:

  Joi, 2 noiembrie este ultima zi in care te poti inscrie cu 200 lei (in loc de 300 lei) pentru a participa sambata, 4 noiembrie, intr-o Aventura la Off-road in Dobrogea ca pasager intr-o masina 4×4!

  Ce castigi daca participi?
  Vezi partea nevazuta a Dobrogei, iti faci prieteni noi, cei drept unii anormali pentru ca ei chinuie masinile, te incarci de energie, te bucuri de natura, faci un dus de adrenalina, traiesti intens si nu vei uita niciodata aceasta experienta!

  Ce pierzi daca nu participi?
  Fiecare iesire marca “Off-road in Dobrogea” este unica, irepetabila si nimeni nu o poate intelege, povesti daca nu a fost acolo. Totul se intampla atat de repede si in atat de multe locuri, ca trebuie sa fii prezent 100% ca sa nu pierzi nimic!

  Pentru rezervare suna la 0723337007! Daca nu-ti raspund, trimite-mi SMS cu textul: VREAU LA OFFROAD!

  #offroadindobrogea #aventurainnatura #faraidinceai #fortelife

 2. Forte says:

  Daca ai masina 4×4 ne intalnim la OMV Pescarie la ora 9, sambata, 4 noiembrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *