2017.10.21 Aventura la Off-road in Dobrogea

Ai sau nu ai masina 4×4, te invit intr-o Aventura 4×4 la Off-road in Dobrogea!

Sambata, 21 octombrie, la ora 9, din Constanta, te imbarci intr-o masina si plecam sa descoperim impreuna Dobrogea. Vom merge in sud, sa descoperim vechile vai ale Dobrogei. Canarale uitate de vreme si evitate de oameni. Oare ce mistere stau ingropate acolo?

Vom explora pesteri si ne vom adaposti de frig in adancul paduri. O cetate de care toti au uitat ne asteapta sa o descoperim.

Cand? 21 octombrie, intre orele 9 si 19.

Ce intra in pret? Transport, traseul, povestea si BONUS: bunatati pentru picnic.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.

#nuaimasina4x4
Cat costa? 300 lei de persoana. Se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima joi, inainte de aventura, adica 19 octombrie. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

#aimasina4x4
Participarea membriilor “Off-road in Dobrogea” cu masinile 4×4 proprii este gratuita cu conditia sa puna la dispozitie organizatorilor minim un loc pentru un pasager in masina. Fiecare participant plateste 30 lei de persoana pentru picnic. #cumdevinmembruoffroadindobrogea

Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 99% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Multumim! Va iubim! Off-road in Dobrogea!

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de pe B-dul Alex. Lapusneanu, zona Dacia, langa Cramele Recas:https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Link-uri catre: Forum si Facebook!

Fotografii facute cu multa pasiune de Lore Basa!

#offroadindobrogea #aventurainnatura #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura

This entry was posted in Adventure Tour, Cum particip la iesiri pe off-road?, Evenimente, Jeep Safari, Off-Road in Dobrogea and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *