2017.10.13-15 Aventura in Natura la Rafting pe Buzau

Te invitam intr-o Aventura in Natura la Rafting pe Buzau, un weekend la Casa din Munte cu gratar si socializare.

13 octombrie: Plecam din Constanta la ora 14, (optional trecem prin Bucuresti), la ora 19 ne cazam la Casa din Munte la Nehoiu Buzau. Seara pregatim cina la gratar, socializam, ne hidratam si ne jucam.

14 octombrie: La ora 9, ne trezim si facem micul dejun(hai sa vedem cine face cea mai buna omleta). Apoi ne imbarcam in masini pentru a merge la RAFTING. Facem rafting pe raul Buzau cu profesionistii de la Green Adventure. Dupa balaceala oprim la un restaurant sa mancam o ciorba calda. Incheiem seara cu un gratar pregatit de noi, socializare si jocuri de societate.

15 octombrie: La ora 10 ne trezim si servim micul dejun. Apoi o luam spre casa pe cel mai lung drum, vizitam Manastirea Ciolanu si Vulcanii Noroiosi. Pe drum, luam pranzul la restaurant si la ora 22 fiecare dintre noi este acasa.

Cat costa? 600 lei de persoana. Ultima zi de plata este joi, 12 octombrie. Daca vii din alta parte, decat Constanta, poti alege sa vii cu propria masina si ai o reducere de 100 lei din pret.

Ce este inclus in pret? Transport Constanta-Nehoiu si retur, cazare in camera dubla la Casa din Munte, Tura de Rafting pe Buzau cu tot echipamentul necesar.
Ce nu este inclus in pret? Mancarea si bautura. La momentul inscrierii se vor plati inca 100 lei (deci pretul devine 700 lei) pentru ca organizatorii sa cumpere ingredientele pentru 2 cine si 2 mic dejunuri. Ce cumparam hotaram impreuna. Pregatirea este motiv de teambuilding, o vom face impreuna cu chef si voie buna. Cele 2 pranzuri se vor lua la restaurant si fiecare isi comanda ce-si doreste.

Green Adventure este o companie cu traditie in rafting.

Casa din Munte este o casa uni-familiala cu 5 dormitoare duble si un living in care pot dormi inca 2 persoane, deci 12 persoane. Casa are doua bai, una la parter si una la etaj. Este dotata cu tot ce ai nevoie, doar ca trebuie sa te autogospodaresti.

Programari la 0723337007!

Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “rafting numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Nu sta pe ganduri, hai in Aventura!
Bonus: Palinca si vin din partea organizatorilor.

Multumim! Va iubim! Off-road in Dobrogea!

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de pe B-dul Alex. Lapusneanu, zona Dacia, langa Cramele Recas:https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Link-uri catre: Forum si Facebook!

This entry was posted in Aventuri On-road and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *