2017.09.01-02 Aventura in Delta Dunarii si Off-road la Padurea Letea

Padurea Letea este unica in lume, oameni de peste mari si tari vin sa o vada, acum, impreuna, ne implinim si noi acest vis!

Am ales o aventura de o zi si jumatate pentru a avea timp sa ne bucuram de tot. Plecam din Constanta vineri, 1 septembrie, ora 16 si ne intoarcem sambata, 2 septembrie, ora 22. Daca vii din orice alt loc decat Constanta suna sa afli cum putem sa ne intalnim in Dunavatul de Jos.

Va invitam intr-o Aventura in Natura incredibila:
– vineri, plecam la ora 16 din Constanta cu masina,
– cinam la ora 19 in Dunavatul de Jos
– ne cazam la Pensiunea Peștișorul in camere duble,
– socializam pana târziu in noapte,
– servim micul dejun la ora 8,
– la ora 9 ne urcam in barca din Dunavatul de Jos si plecam spre Padurea Letea,
– ne bucuram de lacuri, canale, nu alergam spre destinatie, ci insasi calatoria este scopul nostru,
– facem off-road la Pădurea Letea si pozam tot,
– apoi ne îmbarcam si mergem la Sulina,
– ne plimbam pe jos prin Sulina si vizitam principalele obiective turistice,
– savuram un bors de peste cum se face doar in Delta Dunarii,
– intotdeauna drumul de intoarcere este altfel, la bordul barcii mergem la Dunavatul de Jos si cu mașină spre Constanta.
si evident avem si surprize pentru voi.

Sunt doar 11 locuri in barca, asa ca fa-ti rezervare acum. Avem deja cateva rezervari, asa ca au ramas doar 8 locuri. Pretul este doar 449 lei de persoana. Se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima joi, inainte de aventura, adica 31 august. 

In pret este inclus transportul cu Mercedes Viano, transportul cu barca si o noapte de cazare in camera dubla. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale: mese si intrari la obiective. Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 200 lei la tine. Daca doresti sa dormi in camera single va fi un cost suplimentar.

Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “letea numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 33% pe ASFALT si 66% pe APA!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de viata.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Optional costum de baie, chef de balaceala, crema de plaja si solutie anti-tantari.
– Este recomandat sa aveti haine mai groase pe barca pentru ca la viteza este destul de frig.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe telefon 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert. In perioada 17-21 august voi fi intr-o zona fara semnal, va rog sa trimiteti SMS la acelasi numar sau sa sunati la Anca la 0723337006.

Cu drag Off-road in Dobrogea!

P.S. Noi venim din Constanta, dar tu poți veni cu masina ta de la tine de acasă si ne întâlnim in Dunavatul de Jos vineri la ora 18, iar prețul pentru tine este 399 lei in loc de 449 lei de persoana!

Daca vrei sa sari peste seara de vineri si noaptea de vineri spre sambata, sa ajungi la Dunavatul de Jos sâmbătă la ora 9, pierzi distracția de peste noapte, dar prețul tau scade la 299 lei in loc de 449 lei de persoană.

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de pe B-dul Alex. Lapusneanu, zona Dacia, langa Cramele Recas:https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Link-uri catre: Forum si Facebook!

P.S. Pentru tine si prietenii tai, minim 5, recomandat 7, organizam o Aventura in Natura in orice zi a saptamaniii, a lunii, a verii, a anului!

This entry was posted in Aventuri On-road and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *