2017.08.27 Aventura in Natura cu Barca in Delta Dunarii la Perisor

Cand am auzit prima data de Vadu, am auzit si de Periteasca si Perisor … doua pescarii aflate pe cele mai izolate plaje … la care se poate ajunge doar pe apa! Daca la Vadu poate ajunge oricine, noi acum vom merge la Perisor.

Ne aventuram in Delta Dunarii, traversam Dunarea, canale si lacuri si ajungem pe o plaja pustie, unde nu exista nimic, doar salbaticia.

Duminica, 27 august, va invitam intr-o Aventura in Natura incredibila:
– plecam la ora 9 din Constanta cu masina,
– ne urcam in barca din Dunavatul de Jos si plecam spre plaja Perisor,
– ne bucuram de lacuri, canale si de plaja pustie, nu alergam spre o destinatie, ci insasi calatoria este scopul nostru,
– facem baie in marea care este doar a noastra (optional),
– intotdeauna drumul de intoarcere este altfel, la bordul barcii mergem la Dunavatul de Jos,
– savuram un bors de peste cum se face doar in Delta Dunarii
si evident avem si surprize pentru voi.

Sunt doar 8 locuri in barca, asa ca fa-ti rezervare acum. Avem disponibile doar 2 barci. Pretul este doar 199 lei de persoana. Se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima vineri, inainte de aventura, adica 25 august.

Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “perisor numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

In pret este inclus transportul cu Mercedes Viano si transportul cu barca. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale: mese si intrari la obiective. Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.

Locurile in masina se ocupa in ordinea inscrierii si sunt doar 7. Exista posibilitatea de suplimentare de masini, daca exista cerere. Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

Daca vii din orice alt loc decat Constanta suna sa afli cum putem sa ne intalnim in Dunavatul de Jos.

ATENTIE:
– Traseul este 50% pe ASFALT si 50% pe APA!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de viata.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Optional costum de baie, chef de balaceala, crema de plaja si solutie anti-tantari.
– Este recomandat sa aveti haine mai groase pe barca pentru ca la viteza este destul de frig.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe telefon 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert. In perioada 17-21 august voi fi intr-o zona fara semnal, va rog sa trimiteti SMS la acelasi numar sau sa sunati la Anca la 0723337006.

Multumim! Va iubim! Off-road in Dobrogea!

Avem si un partener dulce, biscuitii de la Vitrina cu Bunatati, de pe B-dul Alex. Lapusneanu, zona Dacia, langa Cramele Recas:https://www.facebook.com/vitrinacubunatati/

Link-uri catre: Forum si Facebook!

P.S. Pentru tine si prietenii tai, minim 5, recomandat 7, organizam o Aventura in Natura in orice zi a saptamaniii, a lunii, a verii, a anului!

This entry was posted in Aventuri On-road and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *