Ce ALTCEVA poti face pe LITORAL?

Cand ploua sau cand este canicula, hai la plimbare!

Hai cu noi intr-o plimbare pana la Durankulak in Bulgaria la Restaurant Pestisorul Auriu pentru o masa de peste, sa ne bucuram de “dezlegarea la peste”!

Locatia este la cativa kilometri de granita de la Vama Veche! Este un local renumit pentru mancarea de peste si cea traditional bulgareasca! Poate sa ploua cat o vrea, poate sa arda soarele cat de tare … pentru ca noi vom fi aparati de stropi si de soare … in restaurant sau pe terasa. La intoarcere in Romania, oprim la  Vama Veche sa savuram o clatita!

Cand? Sambata, 24 iunie, orele 14-20

Cat costa? 49 lei de persoana

In pret este inclus transportul cu Mercedes Viano. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale si masa. Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 50 lei la tine.

Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):

Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”, CIF: 28472160, Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400, Banca: BRD Mangalia cu mentiunea “durankulak numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

Locurile in masina se ocupa in ordinea inscrierii si sunt doar 7. Exista posibilitatea de suplimentare de masini, daca exista cerere. Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

ATENTIE:

– Traseul este 100% PE ASFALT!

– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.

– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Cu drag Off-road in Dobrogea! Multumim! Va iubim!

 

Link-uri catre: Forum si Facebook!

This entry was posted in Aventuri On-road and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *