2016.05.14 JCI PLAY 4×4 “Pe urmele grecilor”

JCI Constanţa și partenerii săi vă invită la ediția aniversară cu numărul zece a JCI PLAY 4×4, un eveniment de networking între prefesionişti şi oameni de afaceri din Constanţa şi alte zone ale ţării, pasionaţi de activităţi în aer liber, pe un traseu off-road presărat cu activităţi inedite de teambuilding.

Ediția a X-a se va desfăşura pe parcursul întregii zile de 14 mai. Traseul ales va fi unul paralel cu litoralul românesc, spre sudul Dobrogei. Itinerariul din acest an vizează o zonă cu peisaje spectaculoase, ce îmbină atât lacul Techirghiol și marea din zona falezei Tuzla, cât şi peisajul dobrogean rural cu sate, eoliene și câmpuri de rapiță, dar mai ales zone cu o bogată încărcătură istorică precum cetatea Albești întemeiată de greci sau epava de la Costinești a fostei nave grecești Evanghelia.

Startul va fi dat din parcarea Maritimo Shopping Center, începând cu ora 8:30, unde se vor forma echipele şi va avea loc un scurt instructaj. Participanții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre istoria Dobrogei, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi adevărate comori ale zonei. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

ÎNSCRIERI:
Înscrierile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul online ce poate fi găsit aici: http://www.jciconstanta.ro/jci-play-4×4/inscrieri-editia-a-10-a/
Termenul limită de înscriere este 12 mai.
Atenţie! Înscrierile ulterioare datei de 12 mai 2016 vor include o taxă suplimentară de 50 lei!
Pachetul 1 – 150 lei/persoană – include tot programul zilei de 14 mai pentru JCI PLAY 4×4.
Pachetul 2 – 200 lei/persoană – include tot programul zilei de 14 mai PLAY 4×4 şi 1 (un) loc într-o maşină de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu maşina de teren proprie sau nu au un loc în maşina unui prieten care participă la eveniment.

Coordonator Proiect JCI PLAY 4×4 ediția a X-a “Pe urmele grecilor”: Remus Imposti, Tel: 0745 070 070
Responsabil ÎNSCRIERI: Daniela Fântână, Tel: 0747 074 635

Link catre: Forum

This entry was posted in Cum particip la iesiri pe off-road?, Evenimente, Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *