JCI PLAY 4×4, editia a 9-a, Hagieni pe 16 mai 2015

Link-uri catre: Forum si Facebook!


Sâmbătă, 16 mai 2015, începând cu ora 8.30 dimineata, se va da startul pentru aventura off-road a acestei primaveri!

JCI Constanţa, Active Training și PlayXP.net v-au pregătit cea de-a 9-a ediție a binecunoscutului eveniment de business networking în aer liber – JCI PLAY 4×4 – off-road business networking session by JCI Constanta!

Prin acest eveniment vă ajutăm să transformați o zi din viața dumneavoastră, alături de profesioniști ai jocului – echipa Active Training, într-o zi a “oamenilor de afaceri la joacă“, unde veți avea oportunitatea de a vă alătura antreprenorilor din Constanța și din toate zonele țării, oamenilor de afaceri pasionați de activitățile în aer liber și off-road.

JCI Play 4×4 este cadrul perfect in care oameni de afaceri – proprietari de afaceri și manageri în diverse companii și organizații – ies la joacă pe un traseu de off-road. Evenimentul se desfășoară pe un traseu de off-road pentru că este un cadru relaxant, în aer liber, profitând de peisajele pitorești ale Dobrogei, pe care puțini le cunoaștem.
Scopul proiectului este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea intalnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugata pentru timpul liber, îmbogațită prin mediu și parteneri.

Ediția a 9-a se va desfasura pe parcursul unei zile, iar traseul ales va urmari zona de Sud a Dobrogei – o zona spectaculoasa ca peisaj, ce combina atat marea ce va putea fi observata de pe falezele superioare din zonele Tuzla/Costinesti, cat si zona Lacului Limanu, padurea Hagieni, traseul terminandu-se la Manastirea Hagieni unde va fi masa si premierea.
Startul se dă in parcarea din Maritimo, unde se vor forma echipele. Participanții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre trecutul meleagurilor noastre, vor admira peisaje memorabile, altfel spus vor descoperi comorile Dobrogei. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiența off-road de neuitat. Fotografii vor imortaliza momentele.

Rezervarile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul de înscriere de aici: http://www.jciconstanta.ro/jci-play-4×4/inscrieri-editia-a-9-a/, ori de aici: http://4×4.jciplay.net/inscrieri/.

Organizator: JCI Constanta
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net.

This entry was posted in Adventure Tour, Evenimente and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *