Ajuta-ne sa ajutam: Umanitara Cotu Vaii

An de an, de sarbatori, noi rupem rutina zilnica si dam strigare: AJUTA-NE SA AJUTAM!
Oamenii raspund si incep sa doneze imbracaminte si incaltaminte! Poti oferi si bani, dar noi recomandam sa cumparati produse alimentare neperisabile! Copiii isi selecteaza jucariile si inteleg ca este bine sa le ofere altor copii mai putini norocosi!

In plus, ne propunem sa strangem si materialele necesare pentru curatenia de primavara (saci, manusi, mici recompense dulci pentru cei mici) pentru “Let’s do it, Cotu Vaii”.

Pana pe 4 aprilie, la Forte Life, poti face donatii in alimente neperisabile, haine si jucarii! Apoi sambata 4 aprilie, la ora 20, esti asteptat sa sortam donatiile si sa facem pachetele!

Toate acestea vor fi daruite copiilor din familiile nevoiase cu multi copii din Cotu Vaii!

Pe 5 aprilie, la ora 10, ne intalnim la Forte Life, incarcam totul in masini si mergem spre Cotu Vaii pe asfalt! Tu mergi cu noi, trebuie doar sa rezervi un loc in masina la telefon 0723.337.007

Acolo vom merge din casa in casa si vom IMPARTI DONATIILE! Veti vedea cu ochii vostri conditiile in care traiesc acesti copii!

Apoi, mergem pe off-road prin sudul salbatic al Dobrogei! Acasa vom ajunge tarziu in noapte, plini de adrenalina si fericire!

Detalii aici: Forum si Facebook!

This entry was posted in Cum particip la iesiri pe off-road?, Evenimente and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *