2013.03.16 Iesire Prieteneasca La Adamclisi

Gasca creste … atragem oameni care au aceeasi pasiune ca noi, sa calareasca peste dealuri si vai! Suntem invitati in zona Adamclisi de o calauza generoasa care ne va arata locuri nestiute si nebanuite! Fiecare iesire prieteneasca Off-road in Dobrogea este unica, niciodata nu vei putea retrai bucuria acestor clipe in salbaticie! Sambata, 16 martie, ora 8, de la Petrom spre Valu, plecam intr-o aventura unica! Zâmbet Iesirea este clasificata off-road, natura va lasa urme pe masini! Traieste clipa! Link-uri catre Forum si Facebook!

This entry was posted in Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

7 Responses to 2013.03.16 Iesire Prieteneasca La Adamclisi

 1. Emil Rodev says:

  Sunt acolo ! Cu siguranta…

 2. Forte says:

  Lore Basa: Cum spuneam, placerea de a ma alatura voua este a mea. Sunteti o comunitate care are toate ingredientele pentru a atrage si mai multi oameni de calitate. Va anima dragostea de natura (apreciez indeosebi pe cei care nu-si arunca gunoaiele pe geamul masini ), setea de cunoastere, de explorare, de frumos, de libertate, setea de adrenalina dar cu nu cea iresponsabila si asta face diferenta. Ma uimesc la voi, de fiecare data, principiile prieteniei, gesturile generoase, solidaritatea si simtul (sanatos) de apartenenta la grup, identic cu cel al unei mari familii.
  V-am ales, pentru ca va plac! Reciproca ma bucura . Anturajul este o alegere individuala, pana la urma.
  Va felicit pentru ceea ce ati reusit sa fiti ca intreg! Pe curand!

 3. Forte says:

  Lore Basa: … mi-a trecut o idee prin cap. Stickere pe toate masinile care merg la Off Road organizat, cu un slogan de genul : ”Noi nu lasam gunoaie pe unde trecem! Nu lasa nici tu!”….sau ceva asemanator. Ca o semnatura a grupului….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *