2012.08.11 Party 1.5 ANI de www.OFFROADinDOBROGEA.ro

Sambata, 11 august 2012, ora 10 ne intalnim la OMV Abator si plecam spre Balta Vlahi, acolo vom petrece ca intr-o mare familie. Participarea este conditionata de prezenta doamnelor, domnisoarelor si mai ales a copiilor! Cosmin, gazda noastra, ne ofera pestele si noi, impreuna, il pregatim! Pentru copii avem pregatita O MEGA SURPRIZA, iar pentru “pescari” le recomandam sa nu-si uite sculele acasa! Bautura o aduce fiecare! Exista o taxa de participare de 20 lei! Iesirea este clasificata 4×4 NEW, dar sper sa devina EXTREM!

Va rog sa confirmati prezenta la 0723/337007 – Link catre Forum!

This entry was posted in Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2012.08.11 Party 1.5 ANI de www.OFFROADinDOBROGEA.ro

  1. Forte says:

    HAI LA PARTY: AVENTURA INCEPE SAMBATA SI SE TERMINA DUMINICA! NU ESTE OBLIGATORIU SA RAMANETI PESTE NOAPTE! La Balta Vlahi se poate campa, cortul si sacii de dormit trebuie sa-i aduceti voi!

    Tot voi trebuie sa aduceti … tot ce aveti nevoie pentru 2 zile nebune!

    Noi plecam la ora 10 de la OMV Abator … mergem si un pic pe autostrada pana la Balta Vlahi! Avem de facut 96km de asfalt! Instalam tabara si apoi ne jucam in zona! Se poate veni cu orice masina, iesirea este catalogata 4×4 NEW, dar sigur vom avea si episoade de EXTREM!

    P.S. Distractia va fi asigurata de “Impotmoliada Balta Vlahi”, sesiunea de pescuit si baia … nu doar de soare, deci nu uitati costumul de baie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *