2012.04.16 Paste la Off-road

A doua zi de Paste, sarbatorim ca intr-o mare familie, intr-un loc mirific din Dobrogea, savurand un ceaun cu miel si un ceaun cu pui! In timp ce maestrul bucatar pregateste mancarea, noi ne vom juca cu masinile, exersand traversari de parau, urcari si coborari! Mancarea costa 20 de lei persoana, iar fiecare isi aduce bautura (apa, suc, alcool). Vom organiza si un concurs de “ciocanit” oua! Intalnirea va avea loc la intrarea in Galbiori pe partea stanga, cu incepere de la ora 11, dar vom sta in zona pana la ora 17, comunicati prin statie pe canalul 16!

Bigu 0722/387869 – Forte 0723/337007 – Linkuri catre Forum si catre Evenimentul de pe Facebook!

This entry was posted in Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2012.04.16 Paste la Off-road

 1. Forte says:

  A fost o zi minunata … petrecuta ca intr-o mare familie! A fost Paste in familia “Off-road in Dobrogea”! Pana a pregatit Doru deliciul numit miel la ceaun si puiul la ceaun pentru “copii”, noi ne-am jucat! Vedete au fost Vali, Gsi, Bigu, Nelu, Jeep-ul de la TransEvren si Portocala lui Serban! Vali a coborat “ceva” … sfidand gravitatia! Un parau si un deal … au fost provocarile zilei! 2 dejantari, un cardan si o curea au fost plata pentru o zi minunata! 16 masini … am numarat langa cort la masa … si un Golf! Andrei stie!

  Multumim pentru organizarea ireprosabila lui Bigu! Multumim lui Vali si Gsi! Multumim Doru pentru o mancare excelenta! Multumim fetelor pentru ajutor la “bucatareala”! Multumim lui Andrei pentru placinte … VREAU RETETA! Multumim Patiseria Dulce pentru cozonaci!

  Multumesc ca existati!

  http://www.youtube.com/watch?v=LLFMSCjUMqs

  http://www.youtube.com/watch?v=28PBYuDIk7I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *