JCI Play 4×4 Sesiune de off-road business networking cu scop umanitar

Duminica, 25 martie, a avut loc cea de-a treia editie a JCI Play 4X4, sesiune de business offroad networking la care au participat 46 de masini 4×4 si peste 140 de persoane din mediul bussines constantean.
Traseul parcurs a fost: statiunea Mamaia (plecarea de la restaurantul Chevalet), Corbu, Vadu, Cetatea Histria, Istria, Fantanele, Manastirea Colilia.
De altfel, la manastirea Colilia organizatorii si partenerii JCI Play 4X4 au oferit o masa participantilor.
Obiectivul principal al evenimentului a fost: offroad business networking, socializare intre oameni de afaceri la joaca, pe un traseu de offroad in Dobrogea. Participantii au interactionat in cadrul diverselor probe desfasurate de-a lungul traseului parcurs. S-a incurajat munca in echipa, cunoasterea Dobrogei si elementele de baza ale networking-ului.
A existat si un obiectiv secundar, editia a 3-a a JCI Play 4X4 a tintit si strangerea de fonduri pentru Umanitara Iepurasului care va avea loc pe data de 7 aprilie 2012.
Organizatorii: JCI Constanta, OFFROADinDOBROGEA.ro, Active Training si Revista Iioi multumesc partenerilor: Balta Vlahi, Chevalet, Ferma Stoian, Grup Rul, Junkers Design, Vanimar si Zip Escort cu ajutorul carora acest eveniment a fost posibil.

This entry was posted in Evenimente, Off-Road in Dobrogea and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to JCI Play 4×4 Sesiune de off-road business networking cu scop umanitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *