2012.02.25/26 Un weekend nebun: Evadam … Exploram … Socializam

Pentru ca membrii unui grup sa se uneasca trebuie sa se cunoasca cat mai bine intre ei! Sambata, 25.02, ne intalnim la OMV Pescarie la ora 8 si evadam din orasexploram natura!
Iar, duminica, 26.02, ne intalnim la OMV Abator la ora 10 si socializam 4×4 intr-un loc frumos! Mancarea si bautura o dau eu, Forte, voi aduceti voia buna!

Forte 0723/337007 – Linkuri catre Expedition 4×4 si Party 4×4

This entry was posted in Off-Road in Dobrogea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to 2012.02.25/26 Un weekend nebun: Evadam … Exploram … Socializam

 1. Forte says:

  La Periboina am ajuns destul de usor … dar din pacate destul de tarziu … pe la ora 12 … pana la ora 16 … am incercat sa trecem canalul … am gresit ca am ales sa trecem pe unde era mai drept … pentru ca acolo gheata era subtire si se rupea sub masini … apoi am incercat sa ocolim prin stuf, dar acolo ne astepta o alta capcana mortala … apa, gheata si zapada … 4 ore am troliat si sufat … masinile blocate erau folosite ca ancore pentru cele cu trolii … ATV-ul si Samurai-ul au trecut din prima si priveau chinul nostru!
  Cand toata gasca se pregatea de plecare … G-ul a luat-o pe culmile inghetate si cu span a ajuns dincolo … adica pe o banchiza un pic mai inalta … formata din nisip, zapada si gheata … ne-am luat la revedere si 4 masini au plecat pe cel mai frumos drum vazut pana acum spre Gura Portitei! Am ales sa mergem pe drum din 2 motive … mai aveam maxim 2 ore de lumina si din respect pentru plaja virgina!
  http://www.youtube.com/watch?v=xDw_sYHr9D0

 2. Forte says:

  Am fost la cel mai exclusivist PARTY … era invitata toata lumea … cu o singura conditie … sa vii cu un 4×4 … astfel am inventat o noua notiune “PARTY 4×4” … dati un google si vedeti ce gasiti?! Off-road in Dobrogea este pe primul loc!

  In acest weekend am invatat o noua lectie … ai grija ce-ti doresti pentru ca universul lucreaza si-ti indeplineste fiecare dorinta … mi-am dorit sa ajung la Gura Portitei … am ajuns … mi-am dorit o sufa cinetica … prietenii mi-au cumparat-o … o sufa legata de Bigu … am avut-o … un gratar facut de VreauLaMami … a fost acolo si ne-a gatit … mi-am dorit o bere rece, fara alcool si Nelu a gasit un loc cu zapada virgina unde berea a devenit cea mai buna, iar Doru mi-a satisfacut una din nostalgiile mele din copilatie … gatitul la disc … chiar daca au fost doar cartofi prajiti! Pun pariu ca v-au placut!
  In urma cu 2 seri, de Dragobete … am coborat in beci si am luat ultima sticla sa servesc un pahar de vin cu sotia in caldura casei noastre. Desi nu am cumparat pana acum niciodata alcool, cand am fost la Metro … mi-am dorit si am cumparat o sticla de Murfatlar, Lacrima lui Ovidiu 12 ani … 12 ani ca al meu Jimny Negru/Verde (ati vazut unde a urcat?!)… sa fie acolo pentru momente dragi in familie! Concluzia … am primit o gramada de sticle de alcool … desi nu beau decat foarte rar … universul ne ofera exact ce ii cerem noi! Multumesc!
  http://www.youtube.com/watch?v=3wb-05E7QYk

 3. Forte says:

  Multumesc Oanei pentru ca, din pozitia de copilot, eu fiind legat la ochi, ne-a dus pe podium si si-a folosit toata experienta de manager, dand ordine scurte si precise: stanga, stanga, dreapta, inainte, frana … inapoi!
  http://www.youtube.com/watch?v=hOHVYI6QI14

 4. Forte says:

  A fost maxim de nebunie … cred ca am vazut si inteles … un maxim de 10% din tot ce s-a intamplat! Asta-i minunea care se petrece in fiecare zi cand noi iesim impreuna! Traieste clipa … nu sta in casa … vino cu noi!

  http://www.youtube.com/watch?v=NYtHOB3CnTE

  Multumesc! Multumesc! Multumesc! Multumesc! Multumesc! Multumesc! Multumesc! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *