2012.02.18/19 Ajutor 4×4 in Dobrogea sau unde este nevoie?

In aceste zile este un intreg curent de a ajuta oamenii care sunt blocati de zapada, presa a canalizat toate privirile catre Buzau/Vrancea, toti vor sa ajute. Si noi vrem sa ajutam si chiar putem sa transportam cu masinile noastre oameni si provizii. Vrem sa ajutam activ distribuind lopeti in zonele cu probleme! Vrem sa incercam sa ajutam oameni care au nevoie de ajutor, indiferent ca sunt in Constanta, Tulcea, Buzau sau Vrancea! Avem nevoie de informatii si avem nevoie de initiative si de mult voluntariat! Va invitam la discutii organizatorice in aceasta seara, la ora 18, la Restaurant Chevalet!

Forte 0723/337007  –  Linkuri catre Forum si catre Evenimentul de pe Facebook!

This entry was posted in Evenimente, Off-Road in Dobrogea and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to 2012.02.18/19 Ajutor 4×4 in Dobrogea sau unde este nevoie?

 1. Forte says:

  Eu am sustinut ca sunt multe localitati in Dobrogea destul de izolate: Casian, Hateg, Abrud, Mina Altan Tepe, Fantana Mare, Visterna si multe altele … dar din pacate nu stim situatia lor si nici nu avem oameni dispusi sa mearga sa afle care este situatia din teren!

  • Forte says:

   Am tinut cont sa mergem cat mai aproape de noi si cat mai departe de Bucuresti! De pe harta de mai jos … am ales … Bordei Verde (Braila)! Dupa ce am discutat cu Jorj (Galati) am fixat ca tinta localitatea Ionesti de pe DJ203.

  • Forte says:

   Proviziile adunate de Black Sea Equilibrium vor fi transportate de catre noi, pe combustibilul nostru: Forte, Gsi, Vali, Nelu, Daniel, Bogdan (Logan), Bogdancta, Rudolf si de 3 masini de la Zip-Escort! Pentru ca am zis ca pe viitor vom organiza doar umanitare active … vrem ca noi, offroaderii … sa strangem banii necesari sa cumparam 100 de lopeti (1500lei) pe care sa le donam. Donatiile se strang la Gsi 0722/730741!

   Avem si o mare rugaminte … sa participe si BetonS si VreauLaMami … avem nevoie si de benele lor! GabyM se aude? MarianGh?

   Avem alaturi de noi si 4 membrii de la Alpin Club care vor sa vina sa ajute la treaba, sunt oameni activi … obisnuiti cu greul!

   Plecarea din Constanta va fi la ora 4, duminica, 19.02.2012! Avem de facut 150km pe asfalt … vrem sa fim la ora 08 in sat … sa distribuim din casa in casa, sa punem mana pe lopata sa ajutam si apoi sa plecam la ora 16-17 spre casa!

  • Forte says:

   Avem nevoie de donatii pentru combustibil, sunt colegi care vor sa participe, dar din pacate nu pot sa suporte acum un plin de combustibil si avem nevoie sa strangem si 1500 lei pentru cele 100 de lopeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *