2012.01.08 Plimbare la Cumpana pe Canal

Duminica, 8 ianuarie, ora 12, Gsi va da intalnire la Cumpana si va invita la o plimbare pe Canal de la Cumpana pana la Basarabi! Intalnirea va fi clasificata “SUV”! Nu exista riscul de a zgaria masinile in vegetatie, farmecul va fi dat de noroi si cu putin noroc … de usoare urme de zapada! Cu siguranta, Gsi … nu ne lasa sa ne plictisim si ne pregateste momente de suspans! Fiecare isi aduce tot ce are nevoie pentru a supravietui cateva ore departe de lumea civilizata!

Gsi 0722/730741  Р Linkuri catre Forum si catre Evenimentul de pe Facebook!

This entry was posted in Adventure Tour, Off-Road in Dobrogea and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to 2012.01.08 Plimbare la Cumpana pe Canal

  1. Forte says:

    La multi ani Gsi!
    La Cumpana, la locul de joaca … unde noroiul a transformat orice urcare in EXTREM … a inceput totul! Dupa ce ne-am impartit in masini, am lasat 2 masini in parcare si pentru ca erau doar masini … care permit, Gsi ne-a aratat un traseu cel putin interesant peste “muntii de la Cumpana”. O buna parte de participanti au trecut de la “eu pe aici nu urc”, pana la “pe rapa aceasta nu cobor”, iar fetele strigau in cor “eu cobor din masina”! Dar toata lumea a stat in masini si am mers mai departe, oprind doar pentru aventuri!
    Apoi a urmat un rally-raid pe Canal si pentru ca vopseaua de la masini era acoperita de un strat gros de noroi am facut si o tura prin padurea de la Basarabi!

    http://s1186.photobucket.com/albums/z368/OffroadInDobrogea/20120108%20Plimbara%20la%20Cumpana%20pe%20Canal/?albumview=slideshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *