2011.12.26 Craciun in familia “Off-road in Dobrogea”

Craciunul se sarbatoreste in familie, noi suntem o mare familie, familia “Off-road in Dobrogea”. A doua zi de Craciun, la ora 10, ne strangem la masa mare, un festin cu prepelita la ceaun cu ciuperci si alte mirodenii, ne incalzim cu bauturi calde si cu mult chef de distractie!
La Cumpana, GSI pregateste o Speciala pentru GLV, unde sa ne arate ce poate face o masina bine preparata! Dar invitatia la joaca este pentru toata lumea si vor fi trasee amenajate pentru fiecare categorie de masini: Standard/Hobby si Open/Extrem!
Masa si bautura le platim fiecare (20lei/persoana), iar partenerii si sponsorii ofera cadouri: 4 anvelope Simex, un troliu si o sufa!
Aveti de ales intre a fi spectator, copilot sau pilot in aceasta cursa nebuna! Toata lumea este invitata! Nu trebuie sa ai o masina 4×4 pentru a fi spectator, se poate ajunge si cu o masina 2×4 la locul trialului!

Linkuri catre Forum si catre Evenimentul de pe Facebook!

This entry was posted in Adventure Tour, Evenimente and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to 2011.12.26 Craciun in familia “Off-road in Dobrogea”

 1. Forte says:

  Va dorim iubire, bunastare si succes!
  O femeie iese din casă şi vede 3 moşnegi cu barbă albă stând în faţa casei. Nu-i cunoştea, dar văzându-i supăraţi îi invită în casă să mănânce ceva.
  “Soţul tău este acasă?” – întreabă ei.
  “Nu, este ieşit.”
  “Atunci nu putem intra.” – răspunseră ei.
  Seara când soţul se întoarce acasă ea îi povesteşte despre cei trei moşnegi… “Du-te şi spune-le că am venit şi pofteşte-i înăuntru”
  Femeia se duce şi îi invită.
  “Nu putem intra toţi în casă”, răspunseră ei.
  “Cum aşa?” întreabă ea.
  Unul dintre moşnegi îi explică: “Eu sunt BUNĂSTARE, el este SUCCES iar celălalt este IUBIRE. Acum du-te şi întreabă-l pe soţul tău care dintre noi să vina în casă.”
  Femeia intră în casă şi îi spune soţului, care se bucură. “Ce bine! În acest caz invită-l pe BUNĂSTARE să ne umple casa cu bunăstare!”
  Soţia nu a fost de acord. “De ce să nu-l invităm pe SUCCES?”
  Nora îi ascultă dintr-un colţ al casei. “N-ar fi mai bine să-l invităm pe IUBIRE? Casa noastră ar fi atunci plină de iubire!” – a sugerat nora.
  “Hai să ne ghidăm după sfatul norei”, îi zice soţul soţiei.
  “Du-te afară şi invită-l pe IUBIRE să ne fie oaspete.”
  Femeia iese afară şi întreabă: “Care dintre voi este IUBIRE? Pe el îl invităm să ne fie oaspete.”
  IUBIRE porneşte înspre casă. Odată cu el se pornesc în urma lui şi ceilalţi doi. Surprinsă femeia întreabă : “L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniţi şi voi cu el?”
  Cei trei moşnegi replicară: “Dacă l-ai fi invitat pe BUNĂSTARE sau pe SUCCES, ceilalţi ar fi rămas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE, unde merge el mergem şi noi. Unde este IUBIRE este şi BUNĂSTARE şi SUCCES!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *