2011.12.11 – Umanitara Craciun

Este al doilea Craciun cand incarcam masinile cu daruri si alegem un sat cat mai izolat din Dobrogea pentru a oferi de la noi, cat mai mult pentru ei. Hagieni, un sat ascuns dupa padure, uitat in timp, parasit de oameni si unde scoala-i o amintire. Daca vrei sa participi, ne poti ajuta cu produse alimentare, haine si jucarii sau orice lucru pe care nu il mai folosesti, dar care pentru ei poate fi de ajutor. Vom strange toate aceste donatii pana sambata, 10 decembrie, ora 16.00! Din fondurile colectate la evenimentul JCI PLAY 4X4 din 20 noiembrie 2011, cumparam daruri si facem pachete, iar duminica, 11 decembrie, flota “Off-road in Dobrogea” va prelua si incarcatura JCI Constanta (oameni si cadouri stranse la Atelierul Zanelor) si vom merge on-road din Constanta pana la Limanu … apoi continuam drumul off-road pana in Hagieni, unde vom imparti daruri din poarta in poarta la fiecare familie si la fiecare copil! Vor curge multe lacrimi, dar de fericire si multumire!

Responsabili proiect: Gabriela Anca / Iioi / 0730-016133 – Cristian Culea / JCI Constanta / 0722-253304 – Marius Dinu / Off-road in Dobrogea / 0723-337007

Linkuri catre Site-ul Evenimentului, catre Forum si catre Evenimentul de pe Facebook!

This entry was posted in Evenimente, Off-Road in Dobrogea and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to 2011.12.11 – Umanitara Craciun

 1. Forte says:

  Program Umanitara:
  Pana sambata, 10.12.2011, ora 16 se asteapta donatii in obiecte si bani la magazinul “VreauLaMami” din Tomis3, in spate la MegaImage.
  Tel: 0731-336 515 Lucian.
  Sambata, ora 16, toate donatiile sunt transportate la Restaurant Chevalet si sortate, avem de pregatit 37 de pachete pentru copii si 38 familiale pentru Hagieni si inca pentru o familie formata dintr-o bunica si 4 copii din Cotu Vaii.
  Total 41 de copii si 39 de familii.

  Duminica, ora 8, intalnirea la Restaurant Chevalet
  Plecarea la ora 9 on-road pana la Limanu, usor off-road (drum de tara) pana la Hagieni. Umanitara (impartim cadourile) se va desfasura pana la ora 12.
  Apoi pe drum de tara, prin canara pornim pe traseul: Albesti – Coroana – Valcele – Cotu Vaii.
  La ora 14 ajungem la Speciala Cotu Vaii unde ne asteapta un loc de joaca si o fasole calda, dar nu de post. Daca doriti mancare de post, va rog sa precizati acum si vom face si fasole de post. Ne vom incalzi cu un vin fiert si cu multa adrenalina la locul de joaca.
  Este o simpla plimbare, clasificata 4×4 New, se poate veni cu orice masina 4×4, se merge doar pe drumuri de tara in 2×4, dar pentru a nu va plictisi … avem pregatite surprize dar doar pentru voluntari, nu obligatorii!
  100% nu exista risc de zgariere masini! La JCI PLAY 4×4 … riscul de a zgaria o masina a fost de 75%!

 2. Forte says:

  Noi propunem o iesire de o zi, in care aveti posibilitatea sa oferiti din prea multul vostru, o plimbare placuta in locuri nevazute de majoritatea dintre noi si o mica serbare campeneasca, cu mancare, bautura si trial!

 3. Forte says:

  Foarte important: nu trebuie sa aveti masina 4×4 pentru a participa, veniti la ora 8 in parcare la Chevalet si veti fi pasageri pentru o zi de aventura intr-o masina 4×4! Dar trebuie sa va anuntati participarea aici!

 4. Adi R. says:

  eu vin pasager ca si data trecuta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *