2011.11.13 Prolog JCI Play 4×4

Mergem sa “cartografiem” zona Limanu-Hagieni-Albesti … luam la pas fiecare coltisor de teren in cautarea de locuri minunate pe care nici macar noi nu le stim … adunam mult material si apoi in studiou … montam marele eveniment! Intalnirea la ora 9.00 la OMV Abator! Veniti pregatiti pentru o iesire in natura, departe de civilizatie!
Link catre forum!

This entry was posted in Off-Road in Dobrogea. Bookmark the permalink.

5 Responses to 2011.11.13 Prolog JCI Play 4×4

 1. Catalin says:

  Salut
  Sunt Catalin (nenea cu Frontera cum am auzit ca mi se spune).Mi-a placut mult incursiunea de azi.A fost tare.Tin sa multumesc tuturor pentru ajutor si sprijin pe ici pe colo (mai o impotmoleala, ramas in urma,etc).Baietii cu Navara in camuflaj m-au asteptat mai tot timpul.Le multumesc.Cel cu Mitsubish pajero inaltat iarasi a stat dupa mine cand ma mai pierdeam..Multumesc iarasi.
  Serban sa nu ma injure ca am plecat si poate avea nevoie de camera foto..A fost o combinatie de nerabdare ca am stat prea mult acolo si coincidenta cu baietii care au plecat mai repede.
  Pentru cine vrea pozele de la mine.Da-ti un mail pe badsykes@yahoo.com si vi le trimit cu placere.
  O observatie..Pozele din pestera au iesit dar am vazut dupa aia ca focalizare a fost pe manual si eu nu mi-am dat seama de asta si ca urmare au iesit in blur..Restul pozelor pe afara au iesit ok…Sa nu aruncati inca cu noroi in mine..
  Sper ca mai pot sa vin si altadata avand in vedere ca va tin in loc cu masina mea mai inceata.

 2. Alex says:

  Cu siguranta trebuie sa mergi si altadata.
  Nu-ti face griji ca mergi mai incet… Intotdeauna o sa se astepte dupa cei care raman in urma. Este o regula in off-road.
  Incet, incet, o sa capeti experienta si, in fond, placerea e in a merge, nu a merge repede…
  Pozele… Pune-le pe un site specializat, gen photobucket, picasa, etc.
  Multumim!

 3. BODI says:

  Frontera inceata?!?! SAY WHAT ?!?

 4. Catalin says:

  Salut
  Pozele sunt uploadate pe un filehosting intr-o arhiva de 1.1gb.Dupa cate am vazut pe forum pozele de la alte iesiri au fost puse pe un cont de photobucket.In arhiva mea aia sunt poze si bune si proaste.A mai facut si prietena mea poze cum s-a priceput si unele au iesit tremurate pentru ca erau din mers iar altele graba.Ca urmare trebuie filtrate.Vreau sa stiu daca lumea vrea pozele in starea in care sunt sau asteapta de la Marius albumul centralizat cu toate pozele de la fiecare deja filtrate de el..

 5. Forte says:

  Mama … ce activitate pe site?! Va rog sa scrieti si pe forum!
  Eu am primit 1.06Gb cu poze, dar sincer nu-mi permit sa le selectez si editez! Te rog frumos sa faci tu o selectie si sa-ti faci un cont pe photobucket sau picasa si sa le pui! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *