Sambata, 19.03.2011: Off-road Fantana Mare Enisala!

Aceasta este o iesire clasificata OFF-ROAD, adica masinile vor avea de suferit in lupta cu natura salbatica! Ne vom intalni in Constanta la ora 8 la OMV Boema, va urma un drum lung pe asfalt pana la Slava Cercheza, unde vom incepe cu drumuri de piatra si de pamant. Vom vizita un sat uitat de lume in mijlocul padurii, Fantana Mare. Apoi, pe un drum de tara, vom merge pe la umbra padurii spre Manastirea Uspenia. Singura manastirea in care eu nu am vazut oameni! Apoi, atacam Padurea Babadag si dupa ce ne vom mira de frumusetea Visternei … o sa ramanem uimiti de maretia Cetatii Enisala!
Stiu ca v-ati obisnuit cu pranzuri lungi si cu socializare intensa … In aceasta iesire, opririle vor fi putine, vom merge mult … dar foarte incet, se va manca pe capota masinii sau direct in masina! Timpul va fi inamicul nostru in lupta cu natura, care ne-a pregatit si o vreme ploiasa!
Veniti pregatiti cu de toate si nu uitati cheful de aventura! Va fi nevoie de GPS, aparate foto si camere video! Intoarcerea in oras este estimata la ora 18!

Traseul informativ pentru GPS!

Aveti aici si linkul evenimentului pe Facebook: Off-road Fantana Mare, Manastirea Uspenia, Padurea Babadag, Enisala!

This entry was posted in Adventure Tour and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Sambata, 19.03.2011: Off-road Fantana Mare Enisala!

 1. Forte says:

  Suntem peste 10 masini: GcBadea/Samurai, GLV/Niva, MMC/Pajero, Mishu/Samurai, Forte/Toyota, Luci/Patrol, Make/Terrano, Gigi/Pajero, Cipytu & Georgei23/Pajero, Dan03/Vitara, SorinCt/Chevrolet. Pasageri: Serban, BogdanCta/Forester, Luci/Hilux …

 2. sorin says:

  si Bodi -Frontera

 3. vreaulamami says:

  Am o propunere pentru toata gasca de pasionati si obsedati de offroad, avand in vedere ca facem pe turistii in fiecare weekend si ca ne place o balaceala in mocirla si un gratar (sau trei) si putem ajunge in locuri impracticabile pentru altii sa ajutam copii si oamenii amarati din satele si manastirile uitate de lume din judetul nost…ru. Putem fi sprijinti de o gramada de sponsori cu ajutorul JCI Constanta prin Cristi Culea (eventual putem contribui si noi-cine poate). La cat combustibil ardem fiecare, nu cred ca e un efort prea mare sa luam o sticla de ulei si o punga de faina sau o jucarie. Eu zic ca macar o data pe luna sau la doua luni putem combina placutul cu ajutoarea unor oameni. Vom organiza o plimbare de Paste cu ajutorul JCI Constanta la nivelul JCI PLAY 4×4 din februarie.

 4. Bogdan Serbanescu says:

  Ieri, la cules de ghiocei pe traseul Fintina Mare, Uspenia, Doi Iepurasi, Enisala… O plimbare superba, cu un traseu de off-road adevarat (motiv pentru care Subarelul meu a ramas in parcare la benzinarie si eu am fost pasager in Toyota lui Forte)! Cimpuri intregi de ghiocei, viorele si brinduse, pe care am preferat sa le “culeg” doar… cu aparatul de fotografiat. Ziua s-a incheiat tirziu, pe innoptate, cu un bors de peste (pentru neamatori perisoare sau vacute) la Complexul Lunca. Felicitari tuturor temerarilor care au participat, multumiri Forte!

 5. georgei23 says:

  Intr-adevar frumoase locuri! Multumim ghizilor care ne-au purtat prin ele si lui cipytu care m-a gazduit la el in masina. Si saramua de crap de la Lunca…..EXCELENTA! Sper sa revin in urmatoarele luni, inainte de caldurile din vara sa savurez mai mult zona, din viteza unei biciclete!

 6. BODI says:

  Cu placere,asteptam si restul de poze/filmeee !!!
  Pentru nu stiu cat timp,asta a fost ultima mea iesire ca sofer de off-road,cred ca v-am demonstrat ca se poate aproape orice 😀 :P. Am schimbat Frontera cu 325 td pentru ca in putin timp o sa ne inmultim..sper sa ne mai luati si pe noi 2,3? cu voi in masina ca sa nu stau in casa sa plang :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *