CLASIFICARE IESIRI

4×4 NEW: o iesire la care poate participa orice masina 4×4, se merge pe drumuri de tara. Daca se merge cu atentie, pe urmele masinii din fata, nu exista riscul de a lovi masina pe dedesupt. Se evita vegetatia pentru a nu zgaria masinile! O astfel de iesire va fi una la doua luni! Exemple de masini 4×4 noi: DUSTER, YETI, FORESTER, orice SUV sau chiar OFF-ROADER.

SUV: este o iesire la care poate participa orice masina 4×4 cu garda la sol de 20cm, in conditii de noroi/zapada din belsug. Masinile vor fi solicitate din punct de vedere al turatiei motorului! Nu exista risc de accidentare, cel mult mici zgarieturi de la vegetatie! Iesirile vor fi atunci cand ne ajuta vremea! Exemple de masini vechi: RAV4, FORESTER, FRONTERA, orice SUV sau chiar OFF-ROADER.

OFF-ROAD: este o iesire la care participa masini 4×4 cu garda la sol de peste 20cm. Se merge pe drumuri de tara, de pamant si piatra, exista riscul de a atinge masinile pe dedesubt, se merge extrem de incet pentru a evita obstacolele. Se merge pe drumuri prin padure, vegetatia atinge masinile … zgarieturile pot fi eliminate prin polish. Una din 2 iesiri va fi in aceasta categorie! Exemple de masini: Niva, Suzuki, Mitsubishi, Jeep, Nissan, Toyota

EXTREM: este o iesire unde adrenalina va curge! Vom organiza o iesire pe luna! Exemple de masini … orice masina … daca este condusa de un sofer care stie ce poate masina si care pune distractia inaintea masinii!

This entry was posted in Cum particip la iesiri pe off-road?, Off-Road in Dobrogea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *